قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۲/۲۹ - ۱۴:۰۷
عضو جمعیت الوفاق اعلام کرد:

ناکامی رژیم بحرین بر حذف آیت الله عیسی قاسم

یکی از اعضای جمعیت الوفاق بحرین با اشاره به هجوم اخیر نظامیان رژیم به منزل آیت الله عیسی قاسم از شکست تلاشهای آل خلیفه در برابر این روحانی بحرینی خبر داد.

 ناکامی رژیم بحرین بر حذف آیت الله عیسی قاسم

 

به گزارش سراج24 به نقل از شبکه المنار، جمیل کاظم گفت: هتاکی به منزل آیت الله عیسی قاسم از سوی نظامیان رژیم بحرین پس از شکست تلاشهای آنها علیه وی است.
 
وی تاکید کرد: رژیم بحرین از ده سال قبل به دنبال حذف آیت الله شیخ عیسی قاسم بوده است و نتوانسته کاری انجام دهد و هم اکنون مزدوران رژیم منزل وی را مورد یورش قرار داده اند.
 
عضو جمعیت الوفاق بیان کرد: علت مواضع رژیم علیه آیت الله عیسی قاسم به نقش اساسی وی بر می گردد زیرا ایشان بیش از چهل سال به مبارزه ملی و دینی پرداخته است و هزاران فعال را تربیت کرده است.
 
کاظم افزود: آیت الله عیسی قاسم رکن اساسی مخالفان است و یکی از مخالفان سرسخت سیاستهای سرکوبگرانه و حکومت دیکتاتوری در بحرین است.
 
عضو جمعیت الوفاق افزود: شیخ قاسم عامل ثبات کشور است و نقش مهمی در همزیستی میان مردم بحرین و حفظ روند مسالمت آمیز اعتراضات مردمی برای احقاق حق داشته است.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••